Se indlæg
 Udskriv debat
Kommunalvalg i Cambodja søndag den 4. juni 2017
Admin
Der afholdes kommunalvalg i Cambodja søndag den 4. juni 2017. Tonen i partiernes valgkamp er skærpet betragtelig, og det kan ikke udelukkes, at det kan komme til sammenstød mellem regeringsstyrker og oppositionen.

Danskere i Cambodja opfordres til at holde sig væk fra valgstederne og til at undgå demonstrationer og større menneskeforsamlinger.

Der opfordres endvidere til, at man registrerer sig på Danskerlisten for Cambodja, at man holder sig løbende orienteret om situationen via de lokale medier, og at man downloader Udenrigsministeriets app UM Rejseklar.
Man bør til enhver tid følge de lokale myndigheders råd og anvisninger.

Hevnisning til rejsevejledning for Cambodja, UM Rejseklar og Danskerlisten findes via linket

Link: Rejsevejledning - Cambodja
Med venlig hilsen

Admin @ Cambodja Portalen
www.cambodja-portalen.dk
 
Admin
Fredag den 2. juni 2017 gennemfører såvel regering som opposition politiske marcher på en 30 km lang strækning gennem Phnom Penh. Marcherne fører deltagerne forbi Phnom Penhs indenrigs- og internationale lufthavn, og til- og frakørsel til lufthavnsområdet må forventes blokeret fra de tidlige morgentimer fredag den 2. juni 2017. Marcherne forventes at finde sted det meste af fredagen, og det kan ikke udelukkes, at det kan komme til voldelige sammenstød.

Danskere, der måtte opholde sig i Phnom Penh fredag den 2. juni, opfordres til at undgå de politiske marcher samt holde sig væk fra evt. andre demonstrationer og større menneskemængder. Man bør holde sig informeret gennem de lokale medier og følge myndighedernes råd og anvisninger. Endvidere opfordres der til at registrere sig på Danskerlisten og at downloade Udenrigsministeriets app UM Rejseklar.

Med venlig hilsen

Admin @ Cambodja Portalen
www.cambodja-portalen.dk
 
Spring til debat: